Online woninginrichter
Gratis meetverzekering
Levertijd van 5 werkdagen
Gratis stalen voor thuis

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Misschien zit jouw vraag daar wel bij.

 Wie is ENJOY21?

ENJOY21 is de online woninginrichter met een passie voor maatwerk. Wij zijn een innovatieve (web)winkel voor maatwerk. Wij streven ernaar om het jou zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken. Wij snappen namelijk hoe overweldigend het kán zijn, maar zijn van mening dat dit niet nodig is. Voor een uitgebreider verhaal kan je ook altijd onze Over Ons pagina lezen.

 Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Op verschillende manieren! Je kan een chat beginnen hier op de website als je een vraag hebt, je kan een e-mail sturen naar hallo@enjoy21.com, een belletje doen naar 088-1267060 of een berichtje sturen op Facebook of Instagram!

Wij proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden of te reageren.

 Zijn de stofstalen helemaal gratis?

Yes, helemaal gratis!

 Moet ik verzendkosten betalen bij mijn bestelling?

Nee. Wij rekenen geen verzendkosten. Zo is het voor jou gewoon altijd duidelijk wat je betaalt, makkelijk toch?

 Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij kunnen jouw bestelling leveren binnen 5 werkdagen. Dit is onze standaard service. Vouwgordijnen duren over het algemeen 10 werkdagen. 

 Hoe werkt het bestellen?

Dat is wel een brede vraag. Maar het is eigenlijk heel simpel. Je kiest een stof uit en klikt hierop. Dan kom je in een scherm waar je je eigen gordijn kan samenstellen naar jouw wensen. Als je er zelf uitkomt, helemaal goed. Mocht je meer informatie nodig hebben of wat meer begeleiding, dat kunnen we je ook geven. Na het invoeren van alle gegevens kan je doorgaan naar je winkelwagentje. Daar hebben we nog even je gegevens nodig, vragen we hoe je wilt betalen en voilà, je bestelling is klaar!

 Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Je kan bij ons betalen met iDeal, je creditcard (VISA of Mastercard), PayPal of overboeking. Meer informatie over betalen vind je hier

 Welke bezorgdienst komt mijn bestelling brengen?

Dat is PostNL, tenzij je een groot pakket in je bestelling hebt (bijvoorbeeld een vouwgordijn breder dan 170 cm). Bij een groot pakket is het NE Distriservice. Wij zullen dit natuurlijk tijdig aan je laten weten. Meer informatie over de bezorging lees je op onze klantenservice pagina over de bezorging.

 Ik ben niet tevreden, hoe kunnen jullie me helpen?

Wat jammer om te horen! Dat is natuurlijk heel vervelend. Stuur ons een e-mail naar hallo@enjoy21.com en we gaan dit zo snel mogelijk met je oplossen. Het is fijn als je gelijk foto’s kan meesturen en informatie van je bestelling.

 Kan ik mijn bestelling nog annuleren of aanpassen?

In principe gaat je bestelling gelijk door naar het atelier. Wil je je bestelling annuleren of nog iets aanpassen? Neem (zo snel mogelijk) contact met ons op, dan kijken wij samen met ons atelier naar de mogelijkheden. 

 Kan ik mijn bestelde producten ook retourneren?

Omdat het product maatwerk is, speciaal voor jou gemaakt op basis van de gegevens die jij hebt doorgegeven, nemen wij geen retouren aan. Maatwerk is ook uitgesloten van het herroepingsrecht. Mocht er iets zijn, dan kijken we natuurlijk graag met je mee. Lees meer over retourneren op onze retourneren pagina.

 Kan ik wel zelf de maten opmeten?

Natuurlijk kan jij dat! Het is gelukkig geen ingewikkelde wiskunde. Wij kunnen je een handje helpen met onze meet-instructies en onze begeleiding in de configurator. We kunnen je zoveel aan de hand houden als jij prettig vindt!

 Wat als het inmeten niet helemaal goed gaat?

Dan kan jij gelukkig gebruik maken van onze gratis meetverzekering. Je krijgt deze verzekering automatisch van ons als je gebruik hebt gemaakt van onze meethulp. Lees meer over onze meetverzekering op deze pagina.

 

 

 

 In welke landen bezorgen jullie?

Op dit moment bezorgen wij standaard in Nederland. Wil je je bestelling hebben in België of Duitsland? Stuur dan een berichtje naar hallo@enjoy21.com voordat je gaat bestellen. Dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

 Welke gordijnen zijn compleet verduisterend en laten helemaal geen licht door?

Goede vraag! Onze selectie verduisterende stoffen zijn dim-outs. Deze zijn voor 80% verduisterend, de donkere kleuren meer dan de lichtere kleuren. Kies voor een verduisterende voering als je je gordijn 100% verduisterend wilt hebben.

 Zijn de geleverde gordijnen ook voorzien van haken om ze op te hangen?

Ja zeker! Je kan ze gelijk aan de rails ophangen. 

 Kan ik mijn bestelling afhalen?

Nee, dat is niet mogelijk. Maar, onze bezorgkosten zijn gratis dus laten bezorgen is net zo makkelijk toch?

 Kan ik advies van jullie krijgen?

Ja hoor! We komen niet bij je langs, maar kunnen je prima op afstand helpen. Stuur een e-mail met foto's van je ruimte en je wensen zodat wij je verder kunnen helpen. Samen zullen we er iets moois van maken! 

Heb je nog geen antwoord op je vraag? Neem contact met ons op zodat we je vraag alsnog kunnen beantwoorden.