Over ons

De online woninginrichter met een passie voor maatwerk

Je (nieuwe) huis is bijna af, of je bent gewoon toe aan een nieuwe interieur. Nu ben je terecht gekomen en aan het zoeken in de wereld van gordijnen en raamdecoratie. Want ja, dat is wat! Gordijnen en raamdecoratie zijn erg bepalend voor de sfeer in je interieur. En er is veel keuze. Echt heel veel keuze.

Wij hebben een passie voor maatwerk en wij begrijpen je. Wij helpen je de perfecte raamdecoratie of gordijnen te vinden voor jou. Maatwerk is uniek en samen zorgen we ervoor dat het precies naar jouw wens is. En natuurlijk maken we het zo makkelijk mogelijk voor jou om dit te vinden en te bestellen.

Daarnaast willen we je zo goed mogelijk helpen met het inmeten en doorgeven van de maten. Het is niet moeilijk, echt niet. Met de juiste informatie ben jij de gordijnen- en raamdecoratie-expert. Wij willen je hier ook bij helpen, als je dat fijn vindt. En mocht het toch niet goed gaan, doen we daar niet moeilijk over.

Als je iets bestelt, wil je het gewoon snel hebben toch? Je hebt het nou eenmaal nodig. Dat snappen wij. Daarom regelen wij ervoor dat je gordijnen binnen 5 werkdagen voor je raam kunnen hangen. Kunnen die opgeplakte kranten ook weggehaald worden. Daar wordt jouw interieur gelijk een heel stuk mooier van.

 

Waar we voor staan

 Makkelijk bestelproces

 Altijd de beste prijs voor jou

 Persoonlijke service

 Supersnelle levering

 Kennis en expertise delen

 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? 

We krijgen een gemiddelde beoordeling van een 9,6! Wil je ze lezen? Kijk dan op onze review-pagina op KiyOh.