Online woninginrichter
Passie voor maatwerk
Snel en gratis bezorgd
Gratis stalen voor thuis

Retourneren

Hier vind je meer informatie over het retourneren van producten.

Kan ik een product retourneren?

Omdat onze producten allemaal maatwerk producten zijn, kan je ze helaas niet retourneren. Ze zijn dus ook uitgesloten van het herroepingsrecht wat je normaal hebt, omdat we de producten precies naar jouw wensen maken. 

We willen je natuurlijk helpen bij het maken van een goede keuze. Twijfel je over de stof of de kleur, bestel dan een staal. Neem ook goed de meet-instructies door, en dan komt het helemaal goed. Toch verkeerd gemeten? Neem dan contact op via hallo@enjoy21.com en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Wat als ik niet tevreden ben? 

Daar willen we natuurlijk graag wat aan doen. Je kan altijd contact opnemen zodat we samen met je mee kunnen kijken naar een oplossing. 

Maar mijn herroepingsrecht dan?

Begrijpelijk dat je je dit afvraagt. Normaal heb je als consument het recht om binnen 14 dagen iets te retourneren, als het niet bevalt. Maar, omdat wij een product precies naar jouw wensen maken, geldt dat niet voor onze producten. En omdat wij alleen producten 100% op maat verkopen, geldt dat dus voor alle producten. Vandaar dat je geen aanspraak kan maken op het herroepingsrecht.