Online woninginrichter
Gratis meetverzekering
Levertijd van 5 werkdagen
Gratis stalen voor thuis

Gratis meetverzekering

Lees hier alles over onze GRATIS meetverzekering en het retourneren van producten.

Gratis meetverzekering

Wat is jullie gratis meetverzekering?

Als je gebruik maakt van onze meethulp - via de 'help mij inmeten' knop - maak je automatisch gebruik van onze gratis meetverzekering! Super handig, want zo passen jouw (vouw)gordijnen altijd. Ook als je per ongeluk een foutje hebt gemaakt dus. 

gordijnen vouwgordijnen gratis meetverzekering

Wat zijn de voorwaarden van de meetverzekering?

  • Je hebt gebruik gemaakt van de meethulp en hebt besteld met deze maten.
  • Zijn de maten niet goed? Dan willen we je vragen dit uiterlijk 14 dagen na levering aan ons door te geven via de e-mail. Je kan mailen naar hallo@enjoy21.com.
  • Is je product met de nieuwe maten groter? Dan willen we je vragen om het verschil bij te betalen. 
  • Het nieuwe product is dezelfde stof en/of type gordijn, maar dan met andere maten.
  • Je kan eenmalig gebruik maken van de meetverzekering.

Hoe kan ik aanspraak maken op de meetverzekering?

Heb je gebruik gemaakt van onze meethulp en zijn de maten niet goed? Neem dan binnen 14 dagen na levering contact met ons op via de e-mail. Je kan mailen naar hallo@enjoy21.com. Wij nemen binnen één werkdag weer contact met jou op om het op te lossen. 

Retourneren

Kan ik een product retourneren?

Omdat onze producten allemaal maatwerk producten zijn, kan je ze helaas niet retourneren. Ze zijn dus ook uitgesloten van het herroepingsrecht wat je normaal hebt, omdat we de producten precies naar jouw wensen maken. 

We willen je natuurlijk helpen bij het maken van een goede keuze. Twijfel je over de stof of de kleur, bestel dan een staal. 

Wat als ik niet tevreden ben? 

Daar willen we natuurlijk graag wat aan doen. Je kan altijd contact opnemen zodat we samen met je mee kunnen kijken naar een oplossing. 

Maar mijn herroepingsrecht dan?

Begrijpelijk dat je je dit afvraagt. Normaal heb je als consument het recht om binnen 14 dagen iets te retourneren, als het niet bevalt. Maar, omdat wij een product precies naar jouw wensen maken, geldt dat niet voor onze producten. En omdat wij alleen producten 100% op maat verkopen, geldt dat dus voor alle producten. Vandaar dat je geen aanspraak kan maken op het herroepingsrecht.